Acetato (polipropileno, 200 µm) lapai skirti darbui su šokoladu ar kitais konditerijos gaminiais.
Ypač blizgūs ir skaidrūs lapai skirti didesnių putėsinių deserto surinkimui (atskirimui nuo plieninės formos ar reguliuojamo žiedo kraštų) arba dekoracijų iš šokolado gamybai.
Naudojimo instrukcija: Atkirpkite reikiamų matmenų juostą ir išklotike ja savo formos šonus. Pradėkite surinkinėti tortą - įdėkite biskvitinį ar kitą pagrindą, pripilkite putėsių ar sūrio kremo ir leiskite gaminiui sustingti. Tortui sustingus lengvai išimsite jį iš formos ar nuimsite reguliuojamą žiedą. Paskutinis žingsnis - lengvais judėsiais nulupkite juostą nuo torto šonų. Gaminant dekoracijas iš šokolado naudokite lapą kaip lankstų pagrindą, nuo kurio sustingę šokoladinio dekoro elementai ypač lengvai nusilups.
Tinka šaldymui. Netinka naudoti orkaitėje.
Išmatavimai: 40 x 60 cm
Pakuotėje: 3 vnt.