El.parduotuvė

Kriauklių vėrinys - silikoninė formelė, Katy Sue

Kokybiškas silikoninių trijų dydžių kriauklių rinkinys, papuoš Jūsų šventinius tortus, keksiukus ar sausainius.
Siūlome pažiūrėti filmuką, kaip su šia formele galite dekoruoti tortus:

Smulkiau

CB0005
Nauja prekė

13,90€

- +

 
Apie prekę

Kokybiškas silikoninių trijų dydžių kriauklių rinkinys, papuoš Jūsų šventinius tortus, keksiukus ar sausainius. Ši formelė yra sukurta bendradarbiaujant su pasaulyje pripažintu tortų dekoravimu meistru ir mokytoju Ceri Griffiths.

Naudojimas:

Užpildykite formeles marcipanu ar dekoravimo (modeliavimo) mase. Formelės nereikia barstyti cukraus pudra ar krakmolu, o taip pat netepkite sviestu ar augaliniais riebalais. Jei naudojama medžiaga labai limpa, galite pabarstyti krakmolu, tačiau tik vos vos, nes kitaip gali nesigauti smulkūs raštai. Jei užpildžius formeles liko dekoravimo masės ar marcipano likučių, nugramdykite juos mentele, skalpeliuku arba nukirpkite žirklėmis (atsargiai, nepažeiskite formelės), tada vėl užlyginkite masę. Palikite sukietėti arba įdėkite kelioms minutėms į šaldiklį, kad figūrėles lengviau išsiimtų.
Išėmimas: laikydami nykščius ant formelės viršaus, o kitus pirštus po formele, atsargiai išlenkite formą iškeldami (išspausdaumi) figūrėlę į išorę.
Priežiūra: prieš naudojimą nuplaukite formelę šiltame vandenyje ir palikite natūraliai išdžiūti. Taip pat formelę galite dėti į orkaitę iki 200°C, bei plauti indaplovėje.

Didieji: apie 19,6 x 1,5 x 0,6 cm.
Vidutiniai: apie. 19,6 x 1 x 0,5 cm.
Mažieji: apie. 19,6 x 0,5 x 0,4 cm.

Gamintojas - Katy Sue Designs Ltd (Didžioji Britanija)

Kilmės šalis - Didžioji britanija

Prekių nėra

Pasirinksite vėliau Pristatymas
0,00€ Viso

Apmokėti