El.parduotuvė

Kakavos sviesto milteliai "Mycryo", 60 g, Callebaut

Mycryo - 100% natūralus kristalizuotas kakavos sviestas, smulkių bekvapių ir beskonių miltelių pavidalu.

Smulkiau

CB546231_60
Nauja prekė

3,50€

- +

 
Apie prekę

Pridėtinis kakavos sviestas suteikia jūsų šokoladui daugiau blizgesio ir padaro jį atsparesnį įtrūkimams. Šis Callebaut Mycryo natūralus kakavos sviestas miltelių pavidalu sukėlė tikrą temperavimo revoliuciją. Tam, kad būtų gautas puikus stabilus šokoladas, užtenka vos 2% Mycryo lydomai šokolado masei.

Mycryo kakavos sviestą galite naudoti ne tik šokolado temperavimui, bet ir vietoje įprastų augalinių riebalų. Jis yra atsparesnis kepimo temperatūrai nei sviestas ar aliejus, todėl nedega. Tiesiog apvoliokite daržoves, mėsą, žuvį ar paukštieną Mycryo milteliuose ir kepkite ant grotelių arba keptuvėje.

Naudojimo instrukcija šokoladui:

  • Pašildykite šokoladą iki 40–45 laipsnių, temperatūra nepriklauso nuo šokolado spalvos. Svarbiausia ištirpinti kakavos sviestą šokolade.
  • Šokoladą palikite atvėsti kambario temperatūroje iki 34°C (juodasis šokoladas) arba 33°C (pieninis, baltasis arba spalvotas šokoladas).
  • Į atvėsintą šokoladą (33-34°C) įdėkite Mycryo miltelių - 2% nuo turimos išlydyto šokolado masės.
  • Gerai maišykite, kol kakavos sviestas visiškai ištirps. Šiame etape bus greitai prarandama temperatūra, nes susidarys Betta kristalai, ir prasidės pats kristalinės gardelės kūrimo procesas.
  • Šokoladas yra paruoštas darbui.

Sudedamosios dalys: kakavos sviestas 100%

Tinka veganams ir vegetarams

Grynasis kiekis: 60 g 

Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C)

Gamintojas: Barry Callebaut

Kilmės šalis: Belgija

Maistingumo deklaracija

Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:

energetinė vertė

3766 kJ

900 kcal

riebalai

100 g
 iš kurių:
sočiųjų riebalų rūgščių60 g
angliavandeniai0,0 g
iš kurių:
- cukrus0,0 g
baltymai0,0 g
druska0,0 g

Prekių nėra

Pasirinksite vėliau Pristatymas
0,00€ Viso

Apmokėti