Callebaut - tikro belgiško šokolado prekės ženklas, įkurtas Octaaf Callebaut net 1911 metais, iki šiol turintis unikalų ir platų skonių asortimentą.
Gamintojas deklaruoja, kad dalis pelno nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės skiriama kakavos pupelių augintojams, kad ir toliau būtų puoselėjama šio nuostabaus skonio šokolado istorija.
Šokoladas be konkurencijos yra vienas iš pagrindinių ingredientų konditerijoje. Juo galime mėgautis tiek grynu, tiek naudoti gaminant įvairiausius saldžiuosius skanėstus ar dekoruojant paruoštus gaminius.
Sudedamosios dalys: cukrus; kakavos sviestas (30%); nenugriebto pieno milteliai; emulsiklis sojų lecitinas; kvapioji medžiaga; dažiklis E160; natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Grynasis kiekis: 200 g
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
Energetinė vertė |
2370 kJ 566 kcal |
riebalai |
35,4 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 21,3 g |
angliavandeniai | 55,5 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 51 g |
baltymai | 6,1 g |
druska | 0,22 g |