Callebaut - tikro belgiško šokolado prekės ženklas, įkurtas Octaaf Callebaut net 1911 metais, iki šiol turintis unikalų ir platų skonių asortimentą.
Gamintojas deklaruoja, kad dalis pelno nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės skiriama kakavos pupelių augintojams, kad ir toliau būtų puoselėjama šio nuostabaus skonio šokolado istorija.
Šokoladas be konkurencijos yra vienas iš pagrindinių ingredientų konditerijoje. Juo galime mėgautis tiek grynu, tiek naudoti gaminant įvairiausius saldžiuosius skanėstus ar dekoruojant paruoštus gaminius.
Šios baltojo šokolado VELVET 32% granulės - tai šokoladas pagamintas iš aukščiausios rūšies kakavos pupelių, išaugintų vakarų Afrikoje, turintis labiausiai pienišką ir kreminį skonį bei šilkinę tekstūrą iš visų Callebaut asortimente esačių šokoladų. Šio šokolado poskonis yra be galo sodrus, bet visiškai lengvas. Idealiai tinka gaminti šokolado plyteles, saldainius ir daug daugiau.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas (min 32%), nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojos lecitinas), natūralūs vanilės milteliai.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Grynasis kiekis: 200 g
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (15-18°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
Energetinė vertė | 2465 kJ 589 kcal |
riebalai | 40 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
angliavandeniai | 51 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 51 g |
baltymai | 6,1 g |
druska | 0,22 g |