Callebaut - tikro belgiško šokolado prekės ženklas, įkurtas Octaaf Callebaut net 1911 metais, iki šiol turintis unikalų ir platų skonių asortimentą.
Gamintojas deklaruoja, kad dalis pelno nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės skiriama kakavos pupelių augintojams, kad ir toliau būtų puoselėjama šio nuostabaus skonio šokolado istorija.
Šokoladas be konkurencijos yra vienas iš pagrindinių ingredientų konditerijoje. Juo galime mėgautis tiek grynu, tiek naudoti gaminant įvairiausius saldžiuosius skanėstus ar dekoruojant paruoštus gaminius.
Šios juodojo šokolado Extra Dark 70,5% granulės - tai šokoladas pagamintas iš aukščiausios rūšies kakavos pupelių, turintis kartu skrudintos kakavos skonį. Receptas Nr. 70-30-38 yra vienas iš populiarausių juodųjų šokoladų, kurį mėgsta daugelis šefų ir šokolado gamintojų visame pasaulyje. Šio šokolado poskonis yra intensyvus, bet visiškai subalansuotas. Idealiai tinka gaminti ganašą, kremus, šokolado plyteles, saldainius ir daug daugiau.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, kakavos milteliai (72%), cukrus (nugriebtas), emulsiklis (sojos lecitinas), natūralūs vanilės milteliai.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Grynasis kiekis: 2.5 kg
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (15-18°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
Energetinė vertė | 2259 kJ 540 kcal |
riebalai | 38,9g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 23,3 g |
angliavandeniai | 30,8 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 11,8 g |
baltymai | 8,8 g |
druska | 0 g |