Kakavos milteliai – neriebi sudėtinė šokolado dalis skirta konditerijos gaminiams gardinti bei karštiems kakavos ir šokolado gėrimams ruošti.
Šie Callebaut kakavos milteliai yra 100% gryna kakava, pagaminta iš to paties puikaus mišinio, kuris naudojamas rūšiniam belgiškam šokoladui ruošti. Milteliai yra šiltos raudonai-rudos spalvos sodraus šokolado skonio, o glotni tekstūra leidžia juos lengvai maišyti su tešla ar skystais ingredientais gaminant desertus. Idealiai tinka priduoti skonio, aromato ir spalvos biskvitams, sausainiams, ledams, desertams, gėrimams ir kt. Dėl savo viliojančio skonio ir spalvos šie „Callebaut“ kakavos milteliai yra idealūs ir tiesiog dekoruojant desertus naudojant trafaretus.
Sudėtis: kakavos milteliai, rūgštingumo reguliatorius: E501i.
Sertifikuota Halal.
Grynasis kiekis: 1 kg
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 1627 kJ 389 kcal |
riebalai | 23 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 13.8 g |
angliavandeniai | 9,1 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 0,4g |
baltymai | 19,5 g |
druska | 0,00 g |