Callebaut - tikro belgiško šokolado prekės ženklas, įkurtas Octaaf Callebaut net 1911 metais, iki šiol turintis unikalų ir platų skonių asortimentą.
Gamintojas deklaruoja, kad dalis pelno nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės skiriama kakavos pupelių augintojams, kad ir toliau būtų puoselėjama šio nuostabaus skonio šokolado istorija.
Šokoladas be konkurencijos yra vienas iš pagrindinių ingredientų konditerijoje. Juo galime mėgautis tiek grynu, tiek naudoti gaminant įvairiausius saldžiuosius skanėstus ar dekoruojant paruoštus gaminius.
Šie klasikinio pieninio belgiško šokolado ir lazdyno riešutų kremo tandemas - tai harmoningas nepakartojamo skonio produktas, turintis subtilią tekstūrą ir malonų pienišką ir riešutinį skonį. Puikiai tinka saldainių įdarų ar kremų gamybai.
Sudedamosios dalys:
Grynasis kiekis: 450 g.
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (15-18°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 2357 kJ 563 kcal |
riebalai | 36 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 22 g |
angliavandeniai | 51 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 50 g |
baltymai | 7 g |
druska | 0,21 g |