Oreo šokoladinis pyragas

Oreo šokoladinis pyragas

Daugelio mėgstamus Oreo sausainukus galima įmaišyti į tortų pertepimo masę. Paaksperimentuokit, nes skonis labai geras.


Ingridientai Oreo pyragui:

  • Šokoladinis biskvitas - išsikepkite pagal savo mėgstamą receptą arba iš jau paruoštų biskvito mišinių.
  • 225gr. kambario temperatūros sviesto (kad gerai išsiplaktų).
  • 450gr. kreminės varškės (pvz. ‘President’).
  • 1 valg. š. vanilės ekstrakto.
  • 2 valg. š. pieno.
  • 1-1,2kg cukraus pudros.
  • 500gr. trupintų Oreo sausainukų.
  • Šokolado torto apliejimui.
  • Taip pat Oreo sausainukus galėsite naudoti torto dekoravimui.

Gaminimo procesas

  1. Išsikepkite šokoladinį biskvitą pagal mėgstamą receptą ar iš paruošto mišinio.
  2. Išplakite sviestą su kremine varške, kad gautųsi vientisa masė. Įdėkite vanilės ekstrakto, pieno, o tada viska iš lėto maišykite ir berkite cukraus pudrą tol, kol pasieksite norima masės konsistenciją (kad būtų nei per skysta, nei per tiršta).
  3. Sumaišykite gautą masę su Oreo sausainukais. Vėlgi sausainukų kiekį reguliuokite pagal save. Vieni norės daugiau, kiti mažiau. Gautą masė ir bus skirta pertepti sluoksnius tarp biskvitų.
  4. Susipjaustykite biskvitą į daugmaž 1,5 - 2cm sluoksnius. Tarp jų pertepkite varškės, sviesto ir Oreo mase. Pertepimo aukštis turėtų būti toks pat, kaip biskvitas. Kadangi pertepimo kreme yra daug sviesto ir varškės, mėgstantiems mažiau riebius tortus, pertepimas gali būti ir mažesnis.
  5. Tą patį pertepimo kremą be įmaišytų Oreo sausainukų galite naudoti torto aptepimui ir dekoravimui.
  6. Iš išorės apteptą tortą galite apibarstyti tais pačiais Oreo sausainukais ar apipilti lydytu šokoladu. Ant lydyto šokolado taip pat labai tiktų ir įvairių riešutų drožlės.

Šis tortas tikrai bus tiems, kas mėgsta salžiai pavalgyti. Skanaus ir nebijokite eksperimentuoti!

Data: 2016-01-21 Receptai, Tortai/Pyragai 0

Prekių nėra

Pasirinksite vėliau Pristatymas
0,00€ Viso

Apmokėti