Pėktinas NH - žaliava konditerijos gamybai. Balti milteliai, gaminami iš citrusinių vaisių. Konditerijoje naudojamas kaip tirštiklis, gaminant džemus, tyres, glazūras. Sustingęs pektinas yra minkštas ir elastingas.
Tonka pupelės - tai tropinio medžio Dipteryx Odorata, augančio Pietų Amerikos miškuose, sėklos. Šios pupelės tinka paskaninti įvairius kepinius, desertus, kremus ir pan. Jos suteikia patiekalams vanilės ir amareto skonį ir kvapą.
Vyno akmuo (kalio tartratas) – kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje bet netirpi etilo alkoholyje ar riebalinėje terpėje. Nepainioti vyno akmens (Cream of Tartar) su vyno rūgštimi (Tartaric Acid), kadangi vyno akmuo yra išgaunamas neutralizuojant vyno rūgštį.
Nenugriebto pieno milteliai yra ilgalaikio vartojimo produktas, turintis puikių tirpumo savybių. Naudojami įvairių padažų, šokolado, ledų, bei duonos gaminiuose. GERIAUSIA IKI: 2021-08-31
Vyno rūgštis – kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje ir etilo alkoholyje. Nepainioti vyno rūgšties (Tartaric Acid) su vyno akmeniu (Cream of Tartar), kadangi vyno akmuo yra išgaunamas neutralizuojant vyno rūgštį.
Tylo milteliai (taip pat vadinami tyloze) naudojami norint, kad cukraus masė greičiau išdžiūtų ir taptų kietesnė, nei įprastai. Tai pat iš jų galima gaminti valgomus klijus.
Tylo milteliai (taip pat vadinami tyloze) naudojami norint, kad cukraus masė greičiau išdžiūtų ir taptų kietesnė, nei įprastai. Tai pat iš jų galima gaminti valgomus klijus.
DĖMESIO: Geriausias iki 30-09-2020 Tragakanto milteliai skirti pakietinti ir sutvirtinti cukraus masę, su kuria lipdysite figūrėles, gėles ir kitas dekoracijas.
Tylo milteliai (taip pat vadinami tyloze) naudojami norint, kad cukraus masė greičiau išdžiūtų ir taptų kietesnė, nei įprastai. Tai pat iš jų galima gaminti valgomus klijus.