Dekstrozė (gliukozė, vynuogių cukrus) – gerai organizmo įsisavinamas angliavandenis ir natūralus saldiklis, kurio randama vynuogėse ir kituose vaisiuose bei uogose. Tai svarbiausias organizmo angliavandenis, visi kiti angliavandeniai virškinimo metu yra verčiami gliukoze.Tai balta skaidri kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje.
Sudedamosios dalys: 100% dekstrozė. Be glitimo.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje vietoje, temperatūroje neviršijančioje 20° C.
Kilmės šalis: Vokietija
Maistingumo deklaracija. 100g produkto maistinė ir energinė vertė. 1564 KJ / 368 Kcal. Riebalai: 0g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0g, angliavandeniai: 92g, iš kurių cukrų: 92g, baltymai: 0g, druska: 0.01g.