Kiaušinių baltymų milteliai (albuminas), naudojami maisto pramonėje ir ruošiant maistą namuose, kai nėra reikalingas ir kiaušinio trynys ir baltymas.
Šie baltymų milteliai yra skirti cukriniam glajui (royal icing), morengams, bėze kremams, macarons gaminti. Tai yra šviežių kiaušinių baltymų pakaitalas daugumoje receptų.
Žali kiaušiniai yra greitai gendantis produktas, kas ypač aktualu šiltuoju metų laikotarpiu, o kiaušinių baltymų milteliai gali būti saugomi ilgai. Tai idealus žalių kiaušinių pakaitalas, nes jam nereikia specialių laikymo sąlygų, ir po ranka visada yra tiek, kiek reikia.
Sudedamosios dalys: kiaušinių baltymų milteliai.
Alergiją ar netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Produktas turi sertifikatą Halal.
Grynasis kiekis: 125 g
10 g kiaušinių baltymų miltelių sumaišius su 60 ml vandens gausite 2 kiaušinių atitikmenį kepiniams.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-22°C). Paruoštą mišinį suvartoti per 4 valandas.
Karališko glajaus (royal icing) receptas: sumaišykite 10 g miltelių su 60 g vandens, 300-500 g cukraus pudros ir lašeliu citrinos sulčių.
Gamintojas: FunCakes (Nyderlandų Karalystė)
Kilmės šalis: ЕS
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 1600 kJ 381 kcal |
riebalai | 0 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 0,0 g |
angliavandeniai | 0 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 0 g |
baltymai | 84 g |
druska | 1,2 g |