Tylo milteliai (taip pat vadinami tyloze) naudojami norint, kad cukraus masė greičiau išdžiūtų ir taptų kietesnė, nei įprastai. Tai pat iš jų galima gaminti valgomus klijus.
Tylo milteliai (taip pat vadinami tyloze) naudojami norint, kad cukraus masė greičiau išdžiūtų ir taptų kietesnė, nei įprastai. Tai pat iš jų galima gaminti valgomus klijus.
Valgomų klijų receptas: sumaišykite 1 dalį Tylo miltelių su 30 dalių vandens. Palikite per naktį pastovėti, jei reikia dar pridėkite vandens, kad išgautumėte norimą konsitenciją.
Sudedamosios dalys: kietiklis E466.
Grynasis kiekis: 50 g.
Kilmės šalis: Didžioji Britanija
Tinka vegetarams, veganams. Be glitimo, be GMO ir be alergenų.