Mycryo - 100% natūralus kristalizuotas kakavos sviestas, smulkių bekvapių ir beskonių miltelių pavidalu.
Pridėtinis kakavos sviestas suteikia jūsų šokoladui daugiau blizgesio ir padaro jį atsparesnį įtrūkimams. Šis Callebaut Mycryo natūralus kakavos sviestas miltelių pavidalu sukėlė tikrą temperavimo revoliuciją. Tam, kad būtų gautas puikus stabilus šokoladas, užtenka vos 2% Mycryo lydomai šokolado masei.
Mycryo kakavos sviestą galite naudoti ne tik šokolado temperavimui, bet ir vietoje įprastų augalinių riebalų. Jis yra atsparesnis kepimo temperatūrai nei sviestas ar aliejus, todėl nedega. Tiesiog apvoliokite daržoves, mėsą, žuvį ar paukštieną Mycryo milteliuose ir kepkite ant grotelių arba keptuvėje.
Naudojimo instrukcija šokoladui:
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas 100%
Tinka veganams ir vegetarams
Grynasis kiekis: 50 g
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C)
Gamintojas: Barry Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 3766 kJ 900 kcal |
riebalai | 100 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 60 g |
angliavandeniai | 0,0 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 0,0 g |
baltymai | 0,0 g |
druska | 0,0 g |