Callebaut - tikro belgiško šokolado prekės ženklas, įkurtas Octaaf Callebaut net 1911 metais, iki šiol turintis unikalų ir platų skonių asortimentą.
Gamintojas deklaruoja, kad dalis pelno nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės skiriama kakavos pupelių augintojams, kad ir toliau būtų puoselėjama šio nuostabaus skonio šokolado istorija.
Šokoladas be konkurencijos yra vienas iš pagrindinių ingredientų konditerijoje. Juo galime mėgautis tiek grynu, tiek naudoti gaminant įvairiausius saldžiuosius skanėstus ar dekoruojant paruoštus gaminius.
Šie klasikinio juodojo belgiško šokolado lašeliai - tai harmoningas nepakartojamo skonio šokoladas, turintis subtilią tekstūrą ir sodrų kakavos skonį. Puikiai tinka saldainių gamybai, keksiukų, sausainių ar kitų desertų apliejimui. Suteiks nepriekaištingą skonį ir aromatą Jūsų musams, kremams, ledams ir kitiems desertams.
Lašeliai lengvai lydosi, tad dėl temperatūrų skirtumo jie gali prarasti savo forma, tačiau net tada šokoladas puikiai tinka naudojimui.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas.
Gali turėti pieno pėdsakų.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Grynasis kiekis: 1 kg.
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (15-18°C), atokiau nuo saulės spindulių.
Gamintojas: Callebaut
Kilmės šalis: Belgija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė |
2303 kJ 550 kcal |
riebalai |
37 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 22 g |
angliavandeniai | 46 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 43g |
baltymai | 5,1 g |
druska | 0,01 g |