Gyvūninės kilmės želatinos milteliai.
Šie gelsvi želatinos milteliai puikiai tinka patogiam įvairiausių saldžių ir pikantiškų patiekalų gamybai - želė, suflė, sūrio pyragai, jogurtiniai desertai, pudingai, Panakota ir kt.
Naudojimas: 1 litrui vandens reikia 20 g želatinos. Į skystį įberkite reikiamą kiekį želatinos miltelių. Kaitinkite iki 40°C, kad želatina ištirptų. Nevirinti!
Sudedamosios dalys: 100 % maistinė želatina (jautiena).
Gali turėti kiaušinių, pieno ir riešutų pėdsakų.
Stiprumas: 150 bloom.
Grynasis kiekis: 60 g
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Gamintojas: FunCakes (Nyderlandų Karalystė)
Kilmės šalis: ES