Praline kremas - kremas, skirtas suteikti subtilų riešutų skonį ir kvapą šokoladams, kremams, sausainiams ir kitiems konditerijos gaminiams.
Šis migdolų (25%) ir lazdyno (25%) riešutų praline kremas - nepakeičiamas ingredientas įvairiems prancūziškų tortų ir pyragaičių įdarams, macarons pertepimams, ledams, irisams (toffees) ir tortams. Kremas yra šviesiai rudos spalvos, o karamelizuotų migdolų ir lazdyno riešutų skonis yra švelnus, be dažnais pasitaikančio aitrumo. Ne veltui laikoma, kad Praline kremas yra vienas geriausių atradimų kulinarijos meno pasaulyje.
Sudedamosios dalys: cukrus, migdolų riešutai (25%), lazdyno riešutai (25%), drėgmę išlaikanti medžiaga sorbitolis, krakmolas, prancūziška jūros druska, natūrali vanilė.
Gali turėti kitų riešutų pėdsakų.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos paryškintos.
Grynasis kiekis: 500 g.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje, sausoje vietoje (ne aukštesnėje nei 18°C).
Gamintojas: DGF
Kilmės šalis: Prancūzija