Jei jau įsigijote cake-popsų kepimo formą arba keptuvę, šis receptas jums pukiai tiks. Nepamirškite pagaliukų cake-popsams - be jų cake-popsai tik apvalūs pyragėliai.
Jums reikės:
Paruošimas:
Į indą sudėkite cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą su žiupsneliu druskos. Viską maišykite mikseriu 10min., kol gausite vientisą masę. Po to į masę po vieną įmaišykite kiaušinius. Nedėkite kito kiaušinio, kol ankstesnysis visiškai nesusimaišė su mase. Galiausiai su mentele įmaišykite miltus. Įmaišydami miltus nenaudokite mikserio. Išdalinkite masę į kepimo formą ir kepkite.
Kad cake-popsai neprikibtų, galite kepimo skardą patepti reibalais. Iškeptus cake-popsus galite dekoruoti glazūra, šokoladu, pabarstukais - improvizuokite! Smagaus kepimo!