Šokoladiniai nėriniai pyragėliui

Šokoladiniai nėriniai pyragėliui

Video pamokėlė, kurioje parodomi pagrindai, kaip kuriamos šokolado dekoracijos. Būtent šioje pamokėlė pamatysite, kaip iš juodo ir balto šokolado pasigaminti dekoraciją apvaliam pyragėliui.

Darbui jums reikės:

  1. Juodo išlydyto (arba temperuoto) šokolado. Rekomenduojama naudoti aukščiausios rūšies šokoladą, kuriame nebūtų papildomai primaišyta augalinių riebalų. Su tikru šokoladu bus paprasčiau dirbti, kadangi tikras šokoladas, kuriame riebalus sudaro 100% kakavos sviesto, lengviau išsilydo ir yra tolygesnis. Taip pat toks lydytas šokoladas lėčiau tirštėja.
  2. Balto išlydyto (arba temperuoto) šokolado. 
  3. Kepimo popieriaus.
  4. Antgaliuko su dekoravimo maišeliu šokoladui lieti. Kadangi pamokėlėje naudojamas ir baltas, ir juodas šokoladas dekoracijai sukurti, tai jums reikės dviejų komplektų antgaliukų ir dekoravimo maišelių.
    Taip pat šokoladui lieti tiktų ir pasigamintas dekoravimo maišelis susuktas iš kepimo popieriaus.
  5. Apvalios formos arba butelio šokolado formai sukurti. Pagal tai, kokio dydžio pyragėlio norėsite, pasirinkite ir atitinkamo dydžio formą šokolado dekoracijai.

O visą kitą pamatysite pamokėlėje.

Data: 2016-04-14 Pamokėlės, Šokolado dekoracijos 0

Prekių nėra

Pasirinksite vėliau Pristatymas
0,00€ Viso

Apmokėti