Kakavos milteliai – neriebi sudėtinė šokolado dalis skirta konditerijos gaminiams gardinti bei karštiems kakavos ir šokolado gėrimams ruošti.
Šie "Cacao Barry Plein Arome" alkalizuoti kakavos milteliai yra 100% gryna kakava, pagaminta iš to paties puikaus mišinio, kuris naudojamas rūšiniam belgiškam šokoladui ruošti. Milteliai yra tamsiai rudos spalvos sodraus šokolado skonio, o glotni tekstūra leidžia juos lengvai maišyti su tešla ar skystais ingredientais gaminant desertus. Idealiai tinka priduoti skonio, aromato ir spalvos biskvitams, sausainiams, ledams, desertams, gėrimams ir kt. Dėl savo viliojančio skrudintos kakavos kartumo skonio ir gilios rudos spalvos „Cacao Barry Plein Arome“ kakavos milteliai yra idealūs ir tiesiog dekoruojant desertus.
Sudėtis: kakavos mase, rūgštingumo reguliatorius: E501i.
22-24 % kakavos sviesto.
Sertifikuota Halal.
Grynasis kiekis: 250 g
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C), atokiau nuo saulės spindulių ir pašalinių kvapų.
Gamintojas: Cacao Barry
Kilmės šalis: Prancūzija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 1627 kJ 389 kcal |
riebalai | 23 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 13,8 g |
angliavandeniai | 9,1 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 0,4 g |
baltymai | 19,5 g |
druska | 0 g |