Kakavos milteliai – neriebi sudėtinė šokolado dalis skirta konditerijos gaminiams gardinti bei karštiems kakavos ir šokolado gėrimams ruošti.
Šie alkalizuoti kakavos milteliai yra 100% gryna kakava, pagaminta iš liepsnojančių raudonų Kamerūno pupelių. Milteliai yra gilios raudonos spalvos sodraus šokolado skonio, o glotni tekstūra leidžia juos lengvai maišyti su tešla ar skystais ingredientais gaminant desertus. Idealiai tinka priduoti skonio, aromato ir spalvos biskvitams, sausainiams, ledams, desertams, gėrimams ir kt. Dėl savo viliojančio skrudintos kakavos kartumo su dūminėmis užuominomis skonio ir gilios raudonos spalvos šie „Cacao Barry“ kakavos milteliai yra idealūs ir tiesiog dekoruojant desertus.
Sudėtis: kakavos mase.
20-22 % kakavos sviesto.
Grynasis kiekis: 250 g
Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje (12-20°C), atokiau nuo saulės spindulių ir pašalinių kvapų.
Gamintojas: Cacao Barry
Kilmės šalis: Prancūzija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto:
energetinė vertė | 1549 kJ 370 kcal |
riebalai | 21 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 12,6 g |
angliavandeniai | 8,9 g |
iš kurių: | |
- cukrus | 0,4 g |
baltymai | 19,4 g |
druska | 0 g |