250 g cukraus masė tortams, sausainiams ir keksiukams apdengti bei dekoruoti.
250 g cukraus masė tortams, sausainiams ir keksiukams apdengti bei dekoruoti.
Ši masė skirta apdengti bet kokios formos ir dydžio tortą, nuo mažiausių mini pyragėlių iki kelių aukštų vestuvinių tortų. Ši masė taip pat tinka mažų, paprastų detalių lipdymui - rožėms ir kaspinams, ją lengva naudoti su pjovikliais, formelėmis.
Kad apdengtumėt 24-26 cm skersmens tortą rekomenduojama turėti apie 500 g cukrinės masės.
Jei į šią dengimo masę (250 g) įdėsite vieną arbatinį šaukštelį Tylo miltelių ir šiek tiek vandens gausite puikią masę dekoracijoms lipdyti.
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), vanduo, gliukozės sirupas, dažiklis E153, drėgmę išlaikanti medžiaga E422, emulsiklis E471, tirštiklis E415, E466, kvapioji medžiaga, konservantas E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330,
Gali būti migdolų pėdsakų.
Grynasis kiekis: 250g.
Laikyti vėsioje sausoje vietoje. Geriausia 15 – 20C temperatūroje.
Kilmės šalis: Olandija
Pažymėta Halal ženklu.
Maistingumo deklaracija. 100g produkto maistinė ir energetinė vertė. Energetinė vertė: 1685/403kcal. Riebalai: 6,7g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,6g, angliavandeniai: 85,2g, iš kurių cukrų 82,8g, baltymai: 0g, druska: 0,1g.