Tortų ir kitų desertų dengimo cukrinė masė.
Naujas patobulintas FunCakes cukrinės masės receptas suteikia masei papildomo tvirtumo ir elastingumo, kuris apsaugo masę nuo įtrukimų ir įplyšimų. Masės elastingumas leidžia ją iškočioti itin plonai.
Ši cukraus masė taip pat tinka mažų, paprastų detalių lipdymui pavyzdžiui: kaspinams, ją lengva naudoti su pjovikliais, formelėmis. Tačiau, dėl minkštos tekstūros masė netinka gėlėms ir sudėtingoms figūrėlėms.
Kad apdengtumėt 24-26 cm skersmens tortą rekomenduojama turėti apie 600 g cukrinės masės.
Sudedamosios dalys: cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), gliukozės sirupas, vanduo, drėgmę išlaikanti medžiaga: E422, tirštiklis: E415, E466, emulsiklis: E471, dažiklis: E102, E150c, konservantas: E200, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330, kvapioji medžiaga. E471 gali neigiamai paveikti vaikų aktyvumą ir dėmesį.
Gali turėti migdolų pėdsakų.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos išryškintos.
Grynasis kiekis: 250 g.
Laikyti tamsioje, sausoje vietoje. Geriausia 15 – 20 °C temperatūroje.
Kilmės šalis: Nyderlandai.
Pažymėta Halal ženklu.
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto.
energetinė vertė |
1694 kJ 401 kcal |
riebalai |
6,7 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 4,6 g |
angliavandeniai | 86 g |
iš kurių: | |
-cukrus | 83 g |
baltymai | 0 g |
druska | 0,1 g |