Cukrinė masė skirta figūrėlių ir kitų dekoravimo elementų gamybai.
Paruošta naudojimui cukraus masė, skirta tortų figūrėlių lipdymui. Yra itin elastinga ir tvirta, lėtai džiūstanti, tad galima lengvai ištaisyti visus modeliavimo trukumus.
Kadangi šios masės sudėtyje yra kakavos sviesto, jos dažymui turi būti naudojami riebaluose tirpūs dažikliai.
Prieš naudojimą masę rekomenduojama išminkyti rankomis mažiausiai dvi minutes, kad ji taptų elastinga ir tinkama tolimesniam darbui. Jei to nepakanka, masę galima trumpai (kelias sekundes) pakaitinti mikrobangų krosnelėje.
Sudedamosios dalys: сukrus, bulvių krakmolas, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, kukurūzų krakmolas, tirštiklis: karboksimetilceliuliozė E466; kvapioji medžiaga, konservantas: kalio sorbatas E202.
Gali turėti riešutų, sojos, pieno, kiaušinių pėdsakų.
Alergiją ir netoleravimą sukeliančios medžiagos išryškintos.
Grynasis kiekis: 250 g.
Laikyti tamsioje, sausoje vietoje. Geriausia 15 – 20 °C temperatūroje.
Gamintojas: Saracino
Kilmės šalis: Italija
Maistingumo deklaracija
Energinė vertė ir maistinių medžiagų kiekis 100 g produkto.
energetinė vertė | 1660 kJ 396 kcal |
riebalai | 6,7 g |
iš kurių: | |
- sočiųjų riebalų rūgščių | 2,7 g |
angliavandeniai | 85 g |
iš kurių: | |
-cukrus | 79 g |
baltymai | 0 g |
druska | 0,07 g |