Su migdolų marcipanu idealiai apdengsite tortus, keksiukus ar panaudosite jį kaip sudedamąja dalį jūsų kepiniams. Taip pat jis tinka ir valgomų figūrėlių lipdymui.
Su migdolų marcipanu idealiai apdengsite tortus, keksiukus ar panaudosite jį kaip sudedamąja dalį jūsų kepiniams. Taip pat jis tinka ir valgomų figūrėlių lipdymui.
Baltas marcipanas reiškia, kad jame nėra jokios spalvos pridėta ir jis pats iš savęs nėra visiškai baltas, dar kitaip jį vadina neautralios, natūralios spalvos (žiūrėkite antroje nuotraukoje).
Ši marcipaną galite lengvai nudažyti norima spalva su geliniais dažais ar įlašinti esencijos ir pridėti jam norimo skonio.
Laikykite šią masę vėsioje, sausoje, tamsioje vietoje. Kai atidarysite pakuotę, pradarytą pakuotę laikykite orui nepralaidžiame indelyje ar maišelyje, kad marcipanas ilgiau išliktų šviežias ir neapdžiūtų. Nedėkite į šaldytuvą.
Kad apdengtumėte apvalų 24-26 cm skermens tortą, arba kvadratinį 20cm tortą jums reikės apie 500 g. marcipano. Prieš apdengiant, gerai išminkykite masę, pabarstykite stalo paviršių cukraus pudra ir plonai iškočiokite marcipaną.
Sudedamosios dalys: cukrus, migdolai (20%), invertuotas cukrus, stabilizatorius E420, lipnumą reguliuojanti medžiaga E466, invertazė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, natūrali migdolų kvapioji medžiaga.
Gali būti sojos ir kiaušinių pėdsakų.
Grynasis kiekis: 250g
Laikyti vėsioje sausoje vietoje. Geriausia 15 – 20C temperatūroje.
Kilmės šalis: Olandija
Pažymėta Halal ženklu.
Maistingumo deklaracija. 100g produkto maistinė ir energinė vertė. Energetinė vertė 1740/416kcal. Riebalai – 10,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1g, angliavandeniai – 75,8g, iš kurių cukrų 73,2g, baltymai 3,5g, druska 0,06g.